Kantoorprinters: wat zijn het en onze favoriete opties
06 maart 2023 

Kantoorprinters: wat zijn het en onze favoriete opties

In dit artikel gaan we het hebben over kantoorprinters. Wat zijn het precies, waarom is het handig om ze te vergelijken, wat zijn de verschillen tussen printers voor een klein kantoor en een groot kantoor, en welke is de beste kantoorprinter?

We zullen ook bespreken waarom Printer Service je altijd kan helpen bij het kiezen en onderhouden van je kantoorprinter.

Wat wordt precies bedoeld met kantoorprinters?

Kantoorprinters zijn printers die zijn ontworpen voor gebruik op kantoren. Deze printers zijn doorgaans sneller en betrouwbaarder dan de printers die je thuis zou vinden, en ze zijn ontworpen om grote volumes te verwerken.

Ze worden vaak gebruikt om documenten, rapporten, presentaties en ander zakelijk materiaal af te drukken.


voorbeeld van een kantoorprinter


Soorten kantoorprinters

Er zijn verschillende soorten kantoorprinters beschikbaar op de markt, elk met hun eigen functies en voordelen. Enkele van de meest voorkomende soorten kantoorprinters zijn:

  • Laserprinters: Deze printers zijn snel en betrouwbaar en produceren scherpe en heldere afdrukken. Ze zijn vooral geschikt voor het afdrukken van tekst en documenten in zwart-wit of kleur.
  • Inkjetprinters: Deze printers zijn ideaal voor het afdrukken van afbeeldingen en foto's van hoge kwaliteit. Ze zijn echter vaak langzamer en minder geschikt voor het afdrukken van grote hoeveelheden tekst.
  • Multifunctionele printers: Deze printers bieden meerdere functies in één apparaat, zoals afdrukken, kopiëren, scannen en faxen. Ze zijn ideaal voor kantoren die behoefte hebben aan meerdere functies in één apparaat.
  • Draadloze printers: Deze printers bieden de mogelijkheid om draadloos te printen vanaf meerdere apparaten, zoals computers, laptops en smartphones. Dit maakt het gemakkelijk voor medewerkers om vanaf verschillende locaties te printen.
"Inkjetprinters zijn over het algemeen goedkoper in aanschaf, maar duurder in het gebruik. Een handige vuistregel is dat grotere printers en multifunctionals doorgaans lagere verbruikskosten hebben, terwijl dit andersom geldt voor kleinere printers waarbij de kosten voor verbruiksartikelen hoger zijn."

Het kiezen van het juiste type kantoorprinter hangt af van de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Bij Printer Service kunnen we je helpen bij het kiezen van de beste optie voor jouw kantoor en bieden we deskundig advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je printer altijd optimaal werkt.

Ik wil graag vrijblijvend advies

Waarom kantoorprinters vergelijken handig kan zijn

Het vergelijken van kantoorprinters is handig omdat er veel verschillende modellen op de markt zijn. Door te vergelijken kun je bepalen welke printer het beste aansluit op jouw zakelijke behoeften. Factoren om te overwegen zijn onder meer printsnelheid, afdrukkwaliteit, papiercapaciteit en afdrukkosten.

Verschil tussen een printer voor een klein kantoor en een groot kantoor

Er zijn verschillende soorten kantoorprinters op de markt, die geschikt zijn voor verschillende kantooromgevingen. Voor een klein kantoor is een printer met een lagere printsnelheid en papiercapaciteit meestal voldoende. Vaak is deze printer van een klein formaat.

Voor een groter kantoor met meer medewerkers en meer printbehoeften zijn grotere printers met hogere printsnelheden en meer papiercapaciteit nodig. Zie hieronder een video van een kantoorprinter voor een groot kantoor.


Wat is de beste kantoorprinter?

Als het gaat om de beste kantoorprinter, zijn er veel merken en modellen om uit te kiezen. In onze online printer winkel kun je zien dat we grote voorstanders zijn van Toshiba, Canon en Triumph Adler. Toshiba staat bekend om zijn hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en lage afdrukkosten, terwijl Triumph Adler bekend staat om zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. Hieronder beschrijven we onze beste zakelijke printers.

Vraag om vrijblijvend advies

Beste zakelijke printer voor kantoor volgens Printerservice

Als het gaat om de beste zakelijke printer, zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. De beste zakelijke printer moet niet alleen snel en betrouwbaar zijn, maar ook een hoge afdrukkwaliteit hebben en een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Hieronder bespreken we enkele van de beste zakelijke printers op de markt voor kantoren.

"Voor onze klanten zijn afdrukkosten, papierformaat en -volume, en de mogelijkheid tot Cloudprinten steeds belangrijkere factoren geworden bij het maken van hun printerkeuze."

Toshiba e-STUDIO4525AC

Een van de beste zakelijke printers van Toshiba is de e-STUDIO4525AC. Deze printer is snel, betrouwbaar en biedt een hoge afdrukkwaliteit. Hij kan tot 55 pagina's per minuut afdrukken en heeft een papiercapaciteit van 3.200 vellen. Deze printer biedt ook functies zoals dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen, faxen en cloudprinten.

Toshiba e-STUDIO4525AC

Toshiba e-STUDIO2020AC

Een andere uitstekende zakelijke printer van Toshiba is de e-STUDIO2020AC. Deze printer is een goede optie voor kleine tot middelgrote bedrijven. De printer is voorzien van de nieuwste technologie en innovaties. Bovendien biedt deze printer functies zoals dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen, faxen en cloudprinten!

Toshiba e-STUDIO2020AC

Triumph Adler Color 2507i

Als het gaat om Triumph Adler, is de Color 2507i een uitstekende zakelijke printer. Deze printer is snel, betrouwbaar en biedt een hoge afdrukkwaliteit. Hij kan tot 26 pagina's per minuut afdrukken en heeft een papiercapaciteit van 250 vellen. Deze printer biedt ook functies zoals dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen, faxen en cloudprinten! Ideaal voor de grotere kantoren.

Triumph Adler Color 2507i koop je bij Printerservice

Triumph Adler Color 350 CI

Een andere optie van Triumph Adler is de Color 350 CI. Deze printer is snel, betrouwbaar en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hij kan tot 35 pagina's per minuut afdrukken en heeft een papiercapaciteit van 500 vellen. Bovendien biedt deze printer functies zoals dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen en cloudprinten! Ideaal voor een klein kantoor.

Triumph Adler Color 350 CI

Ongeacht welke zakelijke printer je kiest, is het belangrijk om ook te kijken naar de service en ondersteuning die wordt geboden. Bij Printer Service bieden we niet alleen hoogwaardige zakelijke printers van Toshiba en Triumph Adler, maar ook deskundig advies en uitstekende service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je printer altijd optimaal werkt.

Het vinden van de juiste kantoorprinter kan moeilijk zijn

Als je op zoek bent naar een kantoorprinter, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke het beste bij je past. Dit is waar Printer Service in beeld komt. We hebben een team van experts die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste kantoorprinter voor jouw zakelijke behoeften. Of het nu een printer kopen of een printer leasen betreft.

Ook voor ondersteuning

Bovendien bieden we uitstekende after-sales service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je printer altijd in topconditie is. Denk hierbij aan printer reparatie, het installeren van een printer en het oplossen van printer storingen. Dus als je hulp nodig hebt bij het kiezen of onderhouden van je kantoorprinter, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om meer te weten te komen over kantoorprinters en waarom Printer Service je kan helpen bij het vinden van de beste printer voor jouw bedrijf.

Ik wil graag advies

Over de schrijver
Ik ben Martin Kroonen, jouw go-to expert voor alles wat met printers te maken heeft. Mijn expertise strekt zich ver voorbij het leveren van printers uit.Of je nu advies nodig hebt over de beste printer voor je behoeften, hulp bij de installatie, of een oplossing voor een lastige printerstoring, ik sta klaar om je te helpen.Mijn kennis is niet alleen beperkt tot printers. Met actuele inzichten in IT en audiovisuele systemen bied ik een holistische benadering voor al jouw technologische uitdagingen. Of het nu gaat om het verbeteren van je netwerk of het opzetten van complexe AV-systemen, ik heb de kennis en vaardigheden om je te ondersteunen.Heb je een vraag of loop je tegen een probleem aan met je printer? Voel je vrij om contact op te nemen. Als jouw vertrouwde technologiepartner ben ik hier om al je print- en IT-uitdagingen aan te pakken.
Reactie plaatsen