Over printerservice

Over Printerservice

Onze kennis gaat verder dan alleen leveren van printers. We adviseren in de beste printers, zorgen voor de installatie en beschikken over de actuele IT en audiovisuele kennis.

Missie

Bij Printerservice streven we ernaar om dé autoriteit te zijn in printeroplossingen en aanverwante technologieën. Ons doel is om niet alleen de beste services te bieden in advisering, levering en installatie van printers, maar ook om een breed spectrum aan actuele IT- en audiovisuele expertise te leveren.

We zijn toegewijd aan het volledig ontzorgen van onze klanten, van begin tot eind. Dit betekent dat we ons niet alleen richten op het efficiënt inrichten van werkruimtes met state-of-the-art audiovisuele apparatuur, maar ook zorgen voor de veilige vernietiging van digitale data. Onze integrale aanpak zorgt ervoor dat elke ruimte niet alleen technisch geavanceerd, maar ook gebruiksvriendelijk en veilig is.

Als onderdeel van MBDL Systems, combineren we de kracht en kennis van een toonaangevend technologieconcern met de persoonlijke aanpak en flexibiliteit van een gespecialiseerde serviceprovider. Bij Printerservice gaan we verder dan alleen het leveren van producten; we creëren oplossingen die naadloos aansluiten bij de unieke behoeften van onze klanten.

Geschiedenis

Printerservice in Barendrecht bestaat al meer dan twintig jaar. Begonnen vanuit Alblasserdam , Ridderkerk, Papendrecht en nu werkend vanuit Barendrecht, rijden we door het hele land om service te bieden of printers te leveren aan kleine en grote partijen. Onze service monteurs repareren de meeste merken zoals hp, kyocera, Triumph Adler, Canon en Toshiba.


Ook zullen onze monteurs een eerlijke mening geven over de staat en kosten van de machine, zodat de beste mogelijkheden bekeken worden. Tevens leveren wij ook nieuwe en jong gebruikte machines. We zijn leverancier van de meest bekende merken en worden ook door deze bedrijven gezien als de experts.


Schroom niet onze helpdesk staat paraat voor uw vragen.


Neem contact met ons op

Tijdlijn

1999:


Oprichting van Printerservice. In hetzelfde jaar zijn we gecertificeerd leverancier geworden van Toshiba en Canon. 

2014:


Medewerker Martin Kroonen is de nieuwe eigenaar van Printerservice. In datzelfde jaar verhuist het bedrijf naar Barendrecht.

2015:

Naast Toshiba en Canon zijn we gecertificeerd leverancier geworden van HP, Kyocera en TA. 

In 2017, 2018, 2019, 2020 en 2023..

Zijn we achter de beste Premium Toshiba dealer van het jaar geworden!

Printerservice premium toshiba dealer award

Voor de 5e keer de beste premium Toshiba dealer! 

Op 30 januari 2024 werd Printerservice, gevestigd in het sfeervolle Kirberg, Oostenrijk, voor de vijfde keer achtereen beloond met de prestigieuze titel van Premium Toshiba Dealer. Deze eer is een erkenning van onze aanhoudende toewijding aan uitmuntendheid en versterkt onze positie als leiders in de branche van printoplossingen.

Visie

Onze visie bij Printerservice is om de toekomst van werkomgevingen te transformeren door innovatieve en geïntegreerde technologische oplossingen. Wij streven ernaar om voorop te lopen in de evolutie van printtechnologieën, IT-oplossingen en audiovisuele systemen, waarbij we constant de grenzen verleggen van wat mogelijk is in digitale en fysieke werkruimtes.

We zien een toekomst voor ons waarin technologie niet alleen functioneel is, maar ook intuïtief, duurzaam en volledig afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Ons doel is om naadloze, gebruiksvriendelijke ervaringen te creëren die mensen in staat stellen efficiënter en effectiever te werken, terwijl we tegelijkertijd de ecologische voetafdruk van onze producten en diensten minimaliseren.


Als onderdeel van MBDL Systems, willen we onze positie als marktleider versterken door voortdurend te innoveren en onze dienstverlening uit te breiden. We streven naar langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en een gedeelde visie op toekomstige technologische ontwikkelingen.


In deze snel veranderende wereld ziet Printerservice zichzelf als een baken van stabiliteit en vernieuwing, waarbij we de manier waarop mensen en technologie samenwerken, blijvend veranderen.


Wat anderen over Printerservice zeggen

Printerservice is onze vaste leverancier voor labelprinters in onze productie en logistiek, altijd erg behulpzaam en met goede adviezen.

Pelican Rouge Coffee Roasters B.V.

Pelican Rouge Coffee Roasters B.V.

Printerservice heeft een prachtig scherm bij ons geleverd waar we onze producten en diensten goed op kunnen presenteren. Het advies, snelheid en het persoonlijk contact is top! Een aanrader!

Regina Eggink over Printerservice
Regina Eggink-Stolk - Eigenaar Some Time 

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet! Daar staat Printerservice voor!

Dennis Verhoef over Printerservice
Dennis Verhoef - SEO Specialist Sliedrecht

Het team van Printerservice

Martin Kroonen - Eigenaar van Printerservice

Martin Kroonen: Directeur en printerspecialist

Als de drijvende kracht achter Printerservice, combineert Martin Kroonen zijn rol als directeur met zijn passie als expert in printtechnologie. Met jarenlange ervaring in de branche heeft Martin een diepgaande kennis van printers en hun installatie, waardoor hij niet alleen een leider is in bedrijfsmanagement, maar ook in technische expertise.


Een expert met een duidelijke visie

Martin's expertise in printtechnologie is niet alleen gebaseerd op technische kennis, maar ook op zijn vermogen om innovatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Zijn leiderschap bij Printerservice is gegrondvest op een combinatie van technologische vooruitgang en perfecte klantenservice.

Toegankelijk en yoegewijd

Als directeur staat Martin bekend om zijn toegankelijke houding. Hij staat altijd klaar om klanten en collega te ondersteunen met zijn uitgebreide kennis. Zijn benadering zorgt ervoor dat Printerservice niet alleen producten, maar ook waardevolle kennis en ondersteuning biedt.

Met Martin Kroonen aan het roer is Printerservice toegewijd aan het leveren van topkwaliteit in elk aspect van onze service.

Martin Korporaal van Printerservice

Martin Korporaal: Het hart van onze binnendienst

In het team van Printerservice is er nog een Martin die onmisbaar is - Martin Korporaal. Als het aanspreekpunt van onze binnendienst staat hij bekend om zijn ongeëvenaarde toewijding en klantgerichte aanpak.

Een helpende hand voor elke printervraag

Martin Korporaal is de persoon bij uitstek voor elke vraag over printers. Zijn uitgebreide kennis over printoplossingen maakt hem een betrouwbaar hulpmiddel voor zowel klanten als collega's. Of het nu gaat om een complex technisch probleem of een eenvoudige vraag, Martin benadert elke situatie met geduld en expertise.


De motor achter onze klantenservice

In zijn rol binnen de binnendienst is Martin verantwoordelijk voor het maken van afspraken en het beantwoorden van telefoontjes. Zijn vermogen om efficiënt en effectief te communiceren zorgt voor een soepele werking van onze dagelijkse activiteiten. Hij is de vriendelijke stem die onze klanten als eerste horen en de behulpzame hand die zorgt dat hun ervaring met Printerservice van begin tot eind vlekkeloos verloopt.


Meer dan een medewerker

Martin's inzet voor ons team en onze klanten gaat verder dan zijn functieomschrijving. Zijn collegialiteit en bereidheid om altijd een stap extra te zetten, maken hem een gewaardeerd lid van het Printerservice team.


Bij Printerservice waarderen we de unieke bijdragen van Martin Korporaal enorm; hij is een ware steunpilaar in ons bedrijf en een sleutelfiguur in het leveren van uitstekende klantenservice.

Sien - blindengeleidenhond van Printerservice

Sien: Onze trouwe vierpotige teamgenoot

Bij Printerservice hebben we een heel bijzonder teamlid dat elke dag een glimlach op ons gezicht tovert - Sien, onze toegewijde blindengeleidehond. Sien is niet alleen een hulp voor haar baasje, maar ook een vreugdevolle aanwezigheid die bijdraagt aan de unieke sfeer in ons kantoor.

Meer dan een geleidehond

Sien's rol binnen Printerservice gaat verder dan haar taken als blindengeleidehond. Ze brengt een gevoel van kameraadschap en rust in ons team, waardoor ze een onmisbare aanwinst is voor onze werkomgeving. Haar vriendelijke karakter en kalme aanwezigheid zorgen voor een positieve invloed op zowel medewerkers als klanten die ons bezoeken.

Een symbool van toegankelijkheid en Inclusiviteit

Sien vertegenwoordigt onze toewijding aan een inclusieve en toegankelijke werkplek. Haar aanwezigheid herinnert ons elke dag aan het belang van ondersteuning en aanpassingsvermogen, zowel in de manier waarop we werken als in de manier waarop we onze diensten aanbieden.


Een belangrijk onderdeel van ons team

Hoewel ze misschien niet direct betrokken is bij printerzaken, speelt Sien een cruciale rol in het bevorderen van teamgeest en welzijn op de werkvloer. Ze wordt door iedereen bij Printerservice geliefd en is een levend voorbeeld van de positieve impact die huisdieren kunnen hebben in een professionele omgeving.


Bij Printerservice zijn we trots op onze diversiteit en inclusiviteit, en Sien is een prachtig voorbeeld van deze waarden in actie.

Onze diensten

Printer kopen doe je bij Printerservice

Printer kopen

Printer repareren doe je door Printerservice

Printer reparatie

Printer installatie doe je door Printer service

Printer installatie

Audiovisuele oplossingen nodig? Printerservice staat voor je klaar

Audiovisuele oplossingen

Datavernietiging? Laat onze specialist er naar kijken

Datavernietiging