Installeren van een printer

Problemen met het installeren van een printer? Printerservice heeft de oplossing.

Ik wil mijn printer laten installeren


installeren van een printer - professionele service van Printerservice

Professionele service

Onze installateurs zijn professioneel en lossen elke printer storing op.

kwalitatieve printer installateurs van Printerservice

Kwalitatieve installateurs

Onze installateurs zijn gekwalificeerd en gecertificeerd.

Installeren van printers door heel Nederland

Door heel Nederland

Printerservice uit Barendrecht lost storingen op in heel Nederland. 

draadloze printer installeren

Van een draadloze printer installeren tot een printer aansluiten op laptop met kabel

Het installeren van een printer gaat niet altijd even makkelijk. Wanneer er dagelijks veel geprint moet worden, is het natuurlijk niet fijn wanneer een printer niet goed is geïnstalleerd. Van een draadloze printer installeren tot een printer aansluiten op laptop met kabel : Printerservice is de installatie-specialist die je zoekt!

ik wil een printer storing melden

Werkt printer opnieuw installeren niet? Dan is er vaak meer aan de hand. Problemen die o.a. veel voorkomen vind je hieronder.

Printer installeren HP

Printer installeren HP

Printer installeren HP? De meeste HP Printers zijn makkelijk zelf te installeren. Echter komt het voor de vaak grotere printers wat meer tijd en moeite kost. Kom je er niet uit? Neem contact op met Printerservice. 

Ik kom er niet uit
HP printer installeren windows 10

HP printer installeren windows 10

HP printer installeren windows 10?  Normaal kun je dit simpel doen via het startmenu -> instellingen -> apparaten -> printers & scanners. Wanneer je dan op 'een printer of scanner toevegen' drukt, krijg je een overzicht van printers in de buurt. De printer moet daar dan tussen staan.

Het kan ook zo zijn dat je instellingen wilt veranderen, maar dat het niet lukt.  Printerservice staat voor je klaar om het probleem op te lossen. 

Canon printer installeren met kabel

Canon printer installeren met kabel

Er zijn drie manieren om een printer te installeren op een computer: via bekabelde LAN, via draadloze LAN en via een USB-kabel. Canon printer installeren met kabel spreekt vaak voor zich: je sluit het ene uiteinde van de USB-kabel aan op de USB-poort aan de achter kan van de printer. Vaak pakt de printer dit gelijk op. 

Ik kom er niet uit

"Printer laten installeren? Laat dat maar over aan de professionele installateurs van Printerservice"

Printerservice is onze vaste leverancier voor labelprinters in onze productie en logistiek, altijd erg behulpzaam en met goede adviezen.

Pelican Rouge Coffee Roasters B.V.

Pelican Rouge Coffee Roasters B.V.

Printerservice heeft een prachtig scherm bij ons geleverd waar we onze producten en diensten goed op kunnen presenteren. Het advies, snelheid en het persoonlijk contact is top! Een aanrader!

Regina Eggink over Printerservice
Regina Eggink-Stolk - Eigenaar Some Time 

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet! Daar staat Printerservice voor!

Dennis Verhoef over Printerservice
Dennis Verhoef - SEO Specialist Sliedrecht

Waarom een printer laten installeren door Printerservice

Installeren printers op locatie

We installeren de printers op locatie

Wanneer je er niet meer uitkomt met het installeren van de printer en hulp nodig hebt, zoek dan niet verder. Onze installateurs komen graag bij je langs om de printer of printers te installeren. 

Printer installateurs met ervaring

Printer installateurs met ervaring

We weten allemaal hoe belangrijk een printer kan zijn voor bedrijven. Onze deskundige installateurs lopen al jaren mee in de wereld van druk en print en lossen alle (installatie) problemen binnen no-time op. 

installatie probleem printer

Meer dan alleen een installatie probleem? We lossen elke storing direct op. 

Printerservice Barendrecht is één van de weinige printerbedrijven in Nederland die alle gangbare HP Printer onderdelen op voorraad heeft liggen. Op die manier kunnen we ten alle tijden ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer kunt printen.

Veelgestelde vragen over het installeren van een printer

Hoe installeer ik een printer

Hoe installeer ik een printer?

De meest gestelde vraag is natuurlijk "hoe installeer ik een printer?' Omdat elke situatie anders is, hebben we meer informatie nodig om een oplossing te kunnen bieden. Om wat voor merk printer en welk type gaat het? Is het voor een bedrijf (of juist niet)? 

Hoe installeer ik een printer op mijn laptop

Hoe installeer ik een printer op mijn laptop?

Het verschil tussen een printer installeren op een laptop of 'normale' computer is niet zo groot. Het zit hem vaak in software waarop de laptop of computer draait. Gaat het bijvoorbeeld om een laptop die draait op windows? Of een mac?


Op het internet zijn veel oplossingen te vinden. Mocht je er niet uitkomen dan staat Printerservice voor je klaar om het installatie-probleem op te lossen.

Hoe installeer ik een printer op mijn mac

Hoe installeer ik een printer op mijn mac (install printer mac)?

Normaal gesproken klik je op het Apple-menu -> systeemvoorkeuren en daarna op 'printers en scanners'. Wanneer de printer niet getoond wordt, klik je op het plusteken (+) en kun je de instructies volgen. Wordt deze wel getoond? Klik dan op 'toevoegen' om de installatie te voltooien. 

Heb je van alles geprobeerd en kom je er toch niet uit? Wij helpen je graag!

hoe installeer ik een printer op mijn ipad

En hoe installeer ik een printer op mijn ipad?

Het allerbelangrijkste bij het installeren van een printer op een ipad is dat ze verbonden zijn met hetzelfde wifi-netwerk. Vervolgen kun je printen vanuit apps (denk aan je mail of aan foto's). Kies de optie 'druk af' en druk op '\printer' of 'kies printer' om een printer te selecteren.

Ik heb hulp nodig


Op elke vraag, hebben wij het antwoord.

Neem contact op


Printer laten installeren door Printerservice? Vul het contactformulier in.